Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 5. mai 2003 kl 19.30 Jobbfeber

Sulten på kultur?

Thomas Aune og Heidi Lundbakk er programledere for
Thomas Aune og Heidi Lundbakk er programledere for "Jobbfeber". (NRK-foto: Ole Kaland)
Du har flust med muligheter dersom du har lyst til å jobbe innenfor media eller kultur. Hvis det for eksempel er tv-bransjen som frister, finnes det mange flere yrker enn de du faktisk ser på skjermen.

Yrker innenfor media og kultur skal under lupen når programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk kikker på tradisjonelle – og utradisjonelle – yrker. I kveld er det klart for siste del av denne serien, og vi skal blant annet se nærmere på yrker som fotograf, skuespiller, journalist, filmregissør, forfatter og tv-fotograf.

Om "Jobbfeber"
Tør å tenke utradisjonelt - selv om moren din er lege, må ikke du nødvendigvis bli det samme! Dette er oppfordringen programlederne Thomas Aune og Heidi Lundbakk gir alle ungdommer i "Jobbfeber". Det finnes hundrevis av spennende jobber, og gjennom sju programmer presenteres både velkjente og mer ukjente yrker.

"Jobbfeber" retter seg mot ungdom mellom 13 og 20 år.

Nettsatsing
"Jobbfeber" følges opp på internettsiden www.jobbfeber.no. Her kan du selv finne alle detaljer om yrkene som presenteres i tv-serien, i tillegg til informasjon om over 600 andre yrker.

Dessuten inneholder sidene stoff om arbeidsforhold, inntekt, studiesteder, fremtidsutsikter og tips om hvor du kan hente enda mer informasjon. Du kan også laste ned og se tv-serien om igjen.

Samproduksjon med Laterna Magica
Programledere: Thomas Aune og Heidi Lundbakk
Producer: Henrik Roaldsnes
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96LENKER
  • www.jobbfeber.no