Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. januar 2007 kl 19.30 Puls: Bedre Puls

Kom i bedre form med Bedre Puls

Helene Sandvig er tilbake med en ny sesong med Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Helene Sandvig er tilbake med en ny sesong med Puls. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I løpet av vinteren og våren kan du komme i bedre form med "Bedre Puls". I denne timelange spesialsendingen møter vi fire personer som ønsker å endre livsstilen sin til det bedre.

Fem ganger denne sesongen kommer en hel Pulssending til å bli viet "Bedre Puls", men det vil også bli mindre reportasjer om temaet i de vanlige Pulssendingene.

Et halvt år med oppfølging
Jon Trygve (23), samboerparet Elin (30) og Åsmund (31), og Torunn (44) ønsker alle å komme i bedre form. De har til felles at de har et for stillesittende liv med ensidig og dårlig kosthold, og det er mange år som skiller mellom deres reelle og fysiske alder.

Gjennom et halvt år skal de få tett oppfølging med personlig trener og kostholdsekspert, og målet er å komme i bedre form, få større overskudd og økt livskvalitet og minske forskjellen mellom den reelle og den fysiske alderen deres. For øke sjansene til å lykkes har deltakerne også skaffet seg egne heiagjenger som enten består av kolleger eller venner.

I kveld får de fire dommen om hvordan det står til med helsen deres. Dommerpanelet består av Jorunn Sundgot-Borgen, Kirsti Bjerkan og Jørgen Skavlan.

Flermedial satsning
I tillegg til tv-sendingene kan du følge "Bedre Puls" på Puls sine nettsider. For det er nemlig ikke bare de fire vi ser på skjermen som har mulighet til å komme i bedre form. På nettsidene vil du finne tester og kostholds- og treningstips.

Puls-marsjen
I forbindelse med Bedre Puls på TV, arrangeres også Puls-marsjen på nettsidene, nrk.no/puls.

Ved å bli med i Puls-marsjen kan du få visualisert effekten av noe de fleste av oss gjør hver dag – nemlig å gå. Bruk en skritteller og registrer skrittene dine hos Bedre Puls på nett. Hvor langt du går, vil bli visualisert på et norgeskart. Vi starter på Nordkapp 8. januar, og avsluttes 30. april. Da kåres vinneren som får en reise til Roma i premie.

Gratis å bli med
Det er helt gratis å bli med, og alt du trenger er en skritteller. Du trenger heller ikke reise til Nordkapp for å starte. Dette er nemlig en virtuell marsj.

I vår virtuelle marsj kan du bruke skrittelleren din og vårt kart for å se hvor langt du går. Først må du melde deg på, deretter skriver du inn hvor mange skritt du har gått per dag. Etter hvert vil du da kunne få se på kartet hvor langt du har kommet fra Nordkapp og sørover.


Egenprodusert magasinprogram fra NRK Fakta
Programleder: Helene Sandvig
Prosjektleder "Bedre Puls": Ida Scheie
Prosjektleder, Puls: Kjersti Mo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.noLENKER
  • Les mer