Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 3. november 2002 kl 23.00 Våre små hemmeligheter

Helt handlingslammet

Når man befinner seg i ukjent terreng, er det ikke alltid så lett å vite hvilken vei man bør ta. Det får både Richie, Evan og Gabrielle erfare i kveldens episode av ”Våre små hemmeligheter”.

Richie er fullstendig forvirret etter at han havnet til køys med Simon. Plutselig befinner han seg i en lignende situasjon med en annen mann.... Hva skal han gjøre?

Evan må til slutt innse at han elsker Carmen, og bestemmer seg for å si det til henne. Etter at han har lettet hjertet sitt begynner den uutholdelige ventetiden på en respons fra Carmen. Han er egentlig livredd for å binde seg, men følelsene for Carmen er rett og slett for sterke.

Jason dukker opp på døra til Gabrielle for å hente tingene sine. Gabrielle sliter med motstridende følelser – hun føler at han presser henne til å ende forholdet ved å flytte tingene sine, men på den andre side så har jo hun bedt ham ryke og reise. Dessuten så har hun innledet en het affære med en type ved navn Mac.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)