Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. mai 2006 kl 22.40 Evig ung

Emma får nok

Emma (Lisa Faulkner) i den engelske dramaserien
Emma (Lisa Faulkner) i den engelske dramaserien "Evig ung". (Foto: BBC)
I det siste har Andy forsøkt å skue et stykke videre framover på livsveien, men gjør han de riktige tingene?

Etter ti års samliv har tydeligvis partneren Emma fått nok. La gå at Andy forsøkte å tråkke seg ut av rundene han går som postbud. Og visst er det fint at han forsøkte å utdanne seg innen data, selv om kameratene Jon og Carl måtte le. De visste nemlig bedre; Andy holder ikke ut å sitte foran PC’en.

Ensom tosomhet
Emma går i taket da Andy dropper datakurset.

"Hvordan kan vi fortsette slik…ti år Andy – og hvor står vi? Vi er to enstøinger som later som vi er et par. Jeg er lei…nå får vi gjøre som vi selv vil."

Et nummer
Senere da Emma er ute med Claire og Helen på en pub, kommer jentene i prat med tre mannlige studenter. Spesielt en av dem legger merke til Emma. Og selv om hun avviser fyren, klarer han å lure en papirlapp med et telefonnummer inn i hånden hennes.

Gutta på byen
Igjen er kvelden kommet for at gutta skal gå på byen. Carl, Jon og Andy gjør runden som vanlig, men for Emma er det å være alene hjemme ikke lenger som før.

Hun ringer studenten fra puben.

Om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Britisk underholdningsserie i ti deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 1)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer