Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 13. april 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Bosco i mordsak

Politimannen Bosco (Jason Wiles) i
Politimannen Bosco (Jason Wiles) i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Bosco skal samarbeide med en elite-avdeling innen politiet i en mordsak. Alt viser seg å avhenge av om et vitne tør stille i retten. Dette er første halvdel av en episode som fortsetter neste uke i "Den tredje vakten".

Vitnet Miguel er en vettskremt ungdom og mindreårig. Moren hans vet han vil bli drept dersom han vitner i den aktuelle saken. Tiltalte har en bande i bakhånd, alle menn som er villige til å forsvare ham med våpen i hånd.

Problemet Sully
Boscos partner Yokas tar seg nå av veteranen Sully. Han er ennå full av nag mot politiet pga. måten fru Sully ble brukt i et oppgjør med en bandeleder i New York.

Og det er nå stor fare for at Sully kan komme til å utsette sine kolleger for noe. Gode råd er dyre og kollegene leter etter en utvei.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Crime and Punishment - Part I"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse