Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

SUPER lørdag 11. september 2010 kl 18.00 Barnas supershow

Seersuksessen tilbake


Elias, Mina, David, Hanna og Amanda inviterer alle barn med på en ny runde med Barnas Supershow. Seersuksessen er tilbake med nye programledere og 12 splitter nye programmer utover høsten.

Barna har bygget en kjempeflott hytte oppe i et tre. Fra hytta sender de sitt eget Supershow. De voksne får bare komme inn når de blir invitert, og her er det to regler som gjelder:

Regel nummer 1: Her er det vi barna som bestemmer!
Regel nummer 2: Det er ikke lov å bryte reglene!

I hytta er det konkurranser hvor de voksne får være med, og Superhodene tester ut spørsmål de får fra seerne. Er det for eksempel lurt å poppe popcorn uten lokk? Smaker vaniljeis og ketsjup godt?

Elias og Mina er de supre programlederne som leder oss gjennom hele showet. Heldige David drar ut i verden for å gjøre det han har aller mest lyst til. Han vil for eksempel bade med sel, knuse biler, kjøre helikopter. Tenk så spennende!

Hanna og Amanda er Prompeengler. De skal lure personer utenfor hytta til å sette seg på ei prompepute. Det er Gullmaskinen som bestemmer hvem de skal lure.

Supermusikk
Intet supershow uten supermusikk. Programmet har et eget hytteband som består av Sara, Julie og August. De spiller tøff hyttemusikk.

Hyttebarna har en egen Oldemor. Hun sier alltid til barna at en god latter forlenger livet.
Derfor sender de henne ut på skøyerstrekoppdrag.

Superpopulært
Barnas Supershow ble en enorm suksess blant både tv-seerne og kritikere da programmet hadde premiere. Serien fikk Gullruten for beste nykommer og beste barneprogram.

NRKSuper
Egenprodusert barneprogram 2010
Tittel: Barnas Supershow
Prosjektleder: Lis Fredslund Petersen , 98 26 57 52
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41 / 909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no