Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. november 2000 kl 22.10 Detektimen: Politiagentene

Detektimen: Politiagentene (t)


NRK1 fredag 17. november kl 22.10
Detektimen: Politiagentene (11:22)

Tyster lager trøbbel

Politiagent Peter Church har i lang tid hatt en informant, Benny, som er blitt mer en venn enn en tyster for ham. Men når en narkooperasjon går galt, får Benny skylden, og lederen for spaningsgruppen forlanger at Church dropper ham.

Benny er svært fortørnet over beslutningen. Han ser på seg selv som en viktig person for spaningsgruppen og føler seg urettferdig behandlet. Dermed bestemmer han seg for å bevise en gang for alle hva han er verdt, og setter i gang et høyt maktspill som blir farlig for alle involverte.

Om serien
Høstens nye detektime, den australske serien \"Politiagentene\" (Stingers), er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

I serien følger vi en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Tre menn og to kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv som er dypt plantet i det kriminelle miljøet. Ellen MacKenzie (Anita Hegh) har hatt en lynkarriere i politiet og er spesialist på organisert kriminalitet. Bernardo Rocca (Joe Petruzzi) er gruppens trygge klippe og er på vei oppover karrierestigen. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne. Oscar Stone (Ian Stenlake) er gruppens klovn, og han er et geni når det gjelder å skape nye identiteter.

NRK1 fredag kl 22.15

Australsk kriminalserie
Originaltittel: Stingers
Produksjon: Beyond Simson Le Mesurier for Channel Nine
Med Peter Phelps, Anita Hegh, Joe Petruzzi, Kate Kendall og Ian Stenlake
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 (helene.amlie@nrk.no)

Bilde
Politiagent Peter Church (Peter Phelps, t.h.) får problemer med sin venn og informant Benny (Michael Caton).