Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 6. februar 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 6.februar kl 19.45
Den sjette dagen (4:24)

Tvilsomme medisiner

Den spennende svenske thrillerserien fra et landlig lokalsamfunn fortsetter i kveld med fjerde episode. Datteren til godseier Ekebladh, den 20-årige Felicia, er funnet død under høyst mystiske omstendigheter, og på bygda går det rykter om hemmelige kjærlighetsforbindelser og om lurvete finansoperasjoner.

I Eke Medicals laboratorium sitter Farhad og driver avansert medisinsk forskning. Han er i desperat tidsnød for å finne et legemiddel mot senilitet. Han vet at han ikke kan gjennomføre prosjektet på en sikker og forsvarlig måte. Han får derfor en idé som innebærer visse forskningsmessige snarveier.

Farhad besøker Theodor og Dolores på godset. Han ber Dolores å gi Theodor visse \"vitaminer\" uten at andre får kjennskap til det. Og selvsagt blir hun med på dette, for hun vil jo gjerne beholde Theodor hjemme!

Samtidig dukker Leo opp på skolen for å snakke med Annie, til tross for at han jo har forbud om å vise seg der. Han vil ha med seg Annie en tur til byen, men hun vegrer seg. På vei ut fra skolen møter han Annies mor, Britt-Marie, som forbauset minner ham om besøksforbudet. Han kvitterer med å si at han kjenner til hennes nattlige bilturer med en fremmed mann.

Britt-Marie møter også studierektor Skovås. Han har også sine personlige ting å slite med. Han forteller at hans kone er voldelig og viser frem blåmerker på kroppen.

I kommunestyret er det debatt om en ny vei gjennom Stensjön. Veivesenets representant mener en tunnel må være å foretrekke, selv om man i så fall må rive veikroen Cowgirl Bar. Forslaget vekker raseri hos Agneta. Kroen er jo hennes samboers livsverk!

NRK1 søndag kl 19.45

Bilde
I Eke Medicals laboratorium holder Farhad på med avansert medisinsk forskning.

Svensk kriminalserie i 24 deler
Regi: Bjørn Gunnarson, Dream Tomkins og Geir Hansteeen Jörgensen
I rollene: Helena af Sandberg, Göran Ragnerstam, Måns Westfelt, Dag Malmberg
Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf. 23 04 78 46