Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. september 2003 kl 19.30 Puls

Søvn, sex og teknologi for svaksynte

Anbjørg Sætre Håtun er tilbake med nytt
Anbjørg Sætre Håtun er tilbake med nytt "Puls" i nytt studio. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Forrige mandag etterlyste Anbjørg Sætre Håtun seernes egne tips mot søvnløshet. I dag får du høre noen av rådene seerne har sendt inn. I tillegg skal det handle om sex og samliv. Kveldens ekspert er sexolog John Nikolaisen.

Mange nordmenn sliter med søvnproblemer, og i kveld presenterer Anbjørg de tre beste rådene som har kommet inn fra seerne. Hun vurderer dem sammen med en ekspert på søvnmangel, som også har sine egne tips til alle som ikke får sove.

Sex og samliv med kveldens ekspert
Sexolog John Nikolaisen skal snakke om sex og samliv, basert på spørsmål fra seerne. Etter at programmet er ferdig, fortsetter han og Anbjørg å svare seerne gjennom en halvtimes sending på programmets nettsider, www.nrk.no/puls

Øyetelefon
I tillegg til søvn, sex og samliv skal det handle om ny og spennende teknologi som kan gjøre hverdagen enklere for blinde og svaksynte. Gjennom en såkalt øyetelefon kan den blinde filme omgivelsene rundt seg, og sende bildet til en hjelper gjennom telefonsystemet, som dermed kan fortelle den blinde eller svaksynte hvor han eller hun er. Foreløpig er teknologien på forskningsstadiet.

Ny frisk for "Puls"
Programleder Anbjørg Sætre Håtun og resten av redaksjonen har brukt sommeren til å fornye "Puls". Forbrukersaker med tips fra seerne og gode råd fra programmets eget ekspertpanel er to av nyhetene i høst. Ekspertene er Fedon Lindberg (kosthold og helse), Siri Aabel (alternativ behandling), Jørgen Skavlan (allmenn medisin), John Nikolaisen (sex og samliv), Jorunn Sundgot-Borgen (kropp og trening) og Finn Skårderud (psykisk helse). De skal dekke hvert sitt område for seerne.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Prosjektleder: Marie Sjo
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252


LENKER
  • www.nrk.no/puls