Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. oktober 2000 kl 20.10 Åpent hus

Åpent hus


NRK1 fredag 13. oktober kl 20.10
Åpent hus (2:10)

Hilde Hummelvoll i ilden

I kveld er det Hilde Hummelvolls tur til å lede Åpent hus. Gjester er blant andre Erik Mykland \"Myggen\" og Håvard Rem. Amerikanske Antastacia, Real Group, Vestfold-gruppa Briskeby og Truls Mørk er artistene i programmet. Og glamreporter Jon Almaas skal jakte på Prinsessen...

Kollega Petter Nome hadde ansvaret for debutprogrammet 6. oktober. I kveld er altså turen kommet til Hilde Hummelvoll, som sist var programleder for serien \"Forandring fryder\" på NRK1.

Gode artister
Det blir gode artister i kveldens sending, og Anastacia er en av dem. Hun er aktuell med superhit\'en \"Outta Love\". Anastacia vokste opp i New York. Moren er musikalskuespillerinne og faren sanger, så eplet faller tydeligvis ikke langt fra stammen. Hun fikk sitt gjennombrudd i MTVs talentkonkurranse, \"The Cut\". Etter dette ringte Michael Jackson henne privat - han likte det han hørte. Anastacia slapp debutalbumet \"Not that Kind\" tidligere i år, og det har solgt i 30.000 eksemplarer hittil i Norge.

Vestfold-gruppa Briskeby kommer også til Åpent hus i kveld. De skal i høst turnere med selveste a-ha! og har fått gode kritikker for debutalbumet \"Jeans for Onassis\". Gruppa har spilt på Quart-festivalen, til stor glede for publikum som elsker den karismatiske frontfiguren Lise Karlsnes.

NRK1 fredag kl 20.10

Egenprodusert underholdning
Programledere: Petter Nome, Hilde Hummelvoll, Jon Almås
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilde
Hilde Hummelvoll leder Åpent hus for første gang i kveld. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)