Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 11. juli 2006 kl 22.20 Seks fot under

Nykommeren

Nyansatte Angela (Illeana Douglas) er et friskt pust i hverdagen for Ruth.(Frances Conroy). (Foto: Warner Bros)
Nyansatte Angela (Illeana Douglas) er et friskt pust i hverdagen for Ruth.(Frances Conroy). (Foto: Warner Bros)
Etter at Federico forsvant til konkurrenten, må Nate og David finne en som kan erstatte ham. Valget faller på den rappkjeftede Angela.

Angela (Illeana Douglas) er dyktig, men kanskje litt vel frittalende. Hun kommer imidlertid godt overens med Ruth.

I kveldens episode stiller Billy ut en del nye bilder han har tatt. Bildene er overraskende i seg selv, og personen Billy har tatt bilde av blir definitivt sjokkert. Flere blir sterkt opprørt over utstillingen og lar det gå utover kunstneren.

Om serien
I sommer får vi gjensyn med de to første sesongene av suksesshistorien "Seks fot under". Hver tirsdag fremover byr NRK2 dobbeltepisoder.

På selveste julaften blir livet til familien Fisher snudd opp ned på en ganske brutal måte. Sønnen Nate kommer hjem i ferien bare for å oppdage at faren er blitt drept i en bilulykke. Han må ta seg av sin kontrollerende mor, Ruth, som har hatt et sidesprang, sin homofile bror, David og lillesøsteren Claire som mottar nyheten om farens død etter å ha inntatt en mengde narkotika. Nå må de i fellesskap finne ut hvem som skal drive familiebedriften som er et begravelsesbyrå, videre.

I 2003 fikk serien 16 Emmynominasjoner, deriblant for beste dramaserie. Året før ble den nominert til 22 Emmypriser og vant seks av dem.


Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Six Feet Under
Produsent: Warner Bros. for HBO
I rollene: Peter Krause, Michael C. Hall, Frances Conroy, Lauren Ambrose, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no, tlf: 815 65 900