Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 6. februar 2013 kl 19.45 Underveis: Oppgjøret på scenen

Oppgjøret på scenen


Bluesartisten Hans Bollandsås ble TV-stjerne da han vant talentkonkurransen "X-factor". Bak suksessen har han kjempet med angst og med frykt for å stå på scenen.

I "Underveis" forteller han om problemene sine.

Familien ble byrde
Han står fremdeles på scenen, og figurerer på mange konsertplakater. Men han har lært mye av årene som musiker, ikke minst av alle tankene bak scenen. En stund ble angsten for ikke å lykkes så sterk at det gikk ut over hans nærmeste.

Må være ærlig
Starten på "X-factor" på direktesendt TV ble tøff. I programmet beskriver Bollandsås det som en opplevelse av å være "langt utenfor" seg selv. I "Underveis" forteller han også om hvordan TV-konkurransen ble et vendepunkt.

Underholdningsmedisin
De mentale utfordringene ved å være en kjent artist har fått større fokus. Norsk underholdningsmedisinsk institutt i Namsos har satt søkelyset på det i flere sammenhenger.
I "Underveis" er "artistpsykolog" Siegbrit Tranaas gjest og forteller mer om de spesielle utfordringene en artist står ovenfor.

Om serien
I livssynsprogrammet "Underveis" møter vi mennesker som forteller om sine valg og verdier, og om hvordan det har påvirket livene deres.

Programleder Henriette Louise Krogness tar ukens tema videre med en gjest i studio.

Norsk livssynsprogram (2012).
Produsert av NRK.
Programleder: Henriette Louise Krogness.
Presseansvarlig: Aesha Ullah, tlf: 414 14 653/23 04 93 75.
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900.