Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. mai 2005 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Steve på sjekker’n

Konstabel Steve (James Carlton, t.v.) i diskusjon med Bellamy (Mark Jordon) og Ventress (William Simons, t.h.) i
Konstabel Steve (James Carlton, t.v.) i diskusjon med Bellamy (Mark Jordon) og Ventress (William Simons, t.h.) i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire Television)
Konstabel Steve lar seg friste i tjenesten. Han faller for den smellvakre Hannah Starosta, datteren til den polske fiolinisten som gjester Ashfordlys gods. Episoden er den siste i "Med hjartet på rette staden" før sommeren!

Lady Patricia arrangerer en konsertaften på godset. Toget ankommer Aidensfield med den polske fiolinisten Marek Starosta og hans datter. Han har en mengde instrumentkofferter i bagasjen, og David hjelper musikeren med å bære noen av fiolinkassene.

Ladenburg-fiolinen
En gruppe ryggsekk-ungdommer på landtur går også av toget. Senere samme dag melder Starosta at den mest verdifulle av fiolinene hans, Ladenburg-fiolinen, er forsvunnet.

Konstabel Steve blir sendt ut på godset for å lage en rapport. Han støter på Hannah og blir helt betatt. Han tilbyr seg å vise henne rundt i Aidensfield. Senere mens hun spiller et vakkert stykke på sin fiolin i lord Ashfordlys hage, inviterer Steve henne med på en nattklubb i badebyen Whitby.

Ute på byen med Hannah oppdager Steve tilfeldigvis hennes far som har et hemmelig møte med en mystisk mann som vil kjøpe et musikkinstrument. Ladenburg-fiolinen?

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Heartbeat , (sesong 12)
Kveldens episode: Music of the Spheres
Produsert av: Yorkshire Television Production
Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson, William Simons, Tricia Penrose, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes
Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57