Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 22. mai 1999 kl 20.20 Noteknekk

Noteknekk (ttv)


NRK1 lørdag 22. mai kl 20.20
Noteknekk (12:12)

Siste Noteknekk med Rune og Ingrid

Tolv lørdager, i beste sendetid, har Rune Larsen og Ingrid Bjørnov med ditto gjester underholdt seerne. Mange folkekjære artister, skuespillere, TV-fjes og politikere har gjestet studio og skapt liv og røre med elleville musikkleker.
Programserien har hatt 825000 seere i snitt denne sesongen. Både ungdom, voksne og eldre har fulgt radarparet Ingrid Bjørnov og Rune Larsen gjennom musikalske gåter og lek på Marienlyst. Faktisk har vi et gjennomsnittstall på hele 380000 ungdommer i aldersgruppen 12-19 år som har fulgt Noteknekk i vår.
- Jeg er fortsatt overrasket over de høye seertallene blant ungdom - trodde faktisk ikke vi hadde så godt grep om de virkelig unge, sier Rune Larsen.

Kveldens gjester
Turid Birkeland, påtroppende programleder for \"Tatt av filmen\" som skal sendes på NRK1 i sommer, gjester programmet og har med seg Anders Rogg som lagkamerat. Sammen skal de prøve å vinne flest Mozartkuler og motstanderne er Viggo Sandvik og Tore Halvorsen.
I kveld er det også artister på besøk. Ole Ivars, som er i ferd med å spille inn sin 26. CD som blir sluppet til høsten, underholder i studio.
Så er det ubønnhørlig slutt for denne runden med Noteknekk. Men hvem vet? Kanskje det populære programlederparet dukker opp senere?

NRK1 lørdag kl. 20.20

Bilde
Ole Ivars er artister i kveld - her flankert av programlederne og kveldens deltagere i musikklekene. (Foto: Rune Lønn- Arnesen).

Bilde (via Scanpix/Internett)
Tautrekking blant kveldens deltagere. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Norsk underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programledere: Ingrid Bjørnov og Rune Larsen
Prosjektleder: Mette Janson