Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. juli 2000 kl 21.15 Landsbylegane

Landsbylegane (t)

NRK1 lørdag 15. juli kl 21.15
Landsbylegane (4:14)

Dårlige nyheter

I kveldens episode av \"Landsbylegane\" får dr. Andrew Attwood helt overraskende beskjed
fra søsteren Chrissy om at moren har fått kreft. Chrissy vil at Andrew skal komme hjem til Liverpool. Men moren sier klart fra at hun ikke vil se ham, noe som gjør Andrew svært fortvilet.

Dr. David Shearer og kona Clare står overfor et meget vanskelig valg. Skal Clare avbryte svangerskapet eller ikke? Datteren Emma blir forskrekket da hun får vite at en liten bror
eller søster er på vei.

Ryktene begynner å svirre i landsbyen da Cardales fortapte sønn Matt Gibson kommer hjem etter sitt lange utenlandsopphold. Og folkesnakket vil ha det til at han plutselig har fått en svært mystisk sykdom.

Imens arrangerer Norman Shorthose en storslått åpning av sitt nye apotek i Cardale. På legesenteret The Beeches er de ikke overbegeistret for denne nyetableringen.

Om serien
14 nye episoder i den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\" sendes på lørdager i NRK1 i sommer. Vi skal tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen. Andrew og Erica klarer ikke lenger og skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret. I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies). Etter hvert blir vi også kjent med Norman Shorthose (Clive Swift) som åpner et apotek i Cardale. \"Landsbylegane\" gir dessuten et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.

NRK1 lørdag kl 21.15

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift

Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41