Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 26. oktober 2005 kl 20.55 Coupling

Fødsels-sjokk

Steve har mareritt om Susans svangerskap – i den engelske serien
Steve har mareritt om Susans svangerskap – i den engelske serien "Coupling". (Foto: BBC)
Halshugninger og høylytte stønn – er det normalt for en vordende far å drømme slik?

Freud er definitivt "ute". Men medlevelse i partnerens svangerskap er visstnok "inn". For menn. Likevel er dette ikke enkelt for Steve og Susan som venter barn. Ikke når han gjennomgår hva man nesten må kalle preetablert fødselssjokk.

Frykter Steve å bli tilsidesatt når han og Susan blir foreldre? Av og til våkner han nemlig av at han har et foster i hælene. I hendene holder det en nyslipt øks som det veiver med.

Når det ringer på telefonen
Det nyetablerte kjærsteparet Patrick og Sally hygger seg i mellomtiden på mer normalt vis hjemme hos ham. Oppunder midnatt kimer telefonen. Det er Susan som anroper Sally. Susan er opprådd, Steve har hatt et av sine mareritt igjen.

Patrick blir på sin side overrasket over en slik telefonoppringning så sent på natten. Hvordan vet Susan at Sally er hos ham? Og hvorfor trenger Susan å ringe Sally til alle døgnets tider?

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serie-format.

Det handler om et knippe venner i alderen tredve pluss, og alle er het på grøten. Noen er singel, andre par, og når de slepper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands.

Britisk underholdningsserie i seks deler (2004)
Originaltittel: Coupling (sesong 4)
Kveldens episode: Night Lines
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally), Ben Miles (Patrick) og Richard Mylan (Oliver)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Les mer: http://www.bbc.co.uk/comedy/coupling/


LENKER
  • http://www.bbc.co.uk/comedy/coupling/