Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 23. mars 2011 kl 20.00 Dating i mørket - UK

Høye forventninger


Daniel kan velge mellom tre ivrige damer etter første runde med dating, mens to menn konkurrerer hardt om den samme damen. Mens noen prøver å friste med massasje og sang, er det andre som ikke klarer å holde fingrene fra hverandre i det mørke rommet.

Når de endelig får se partneren de har valgt i lyset for første gang, dukker blandede følelser opp. En av deltakerne sier at dette kunne ha blitt en kjærlighetshistorie….hvis relasjonen hadde forblitt i mørket! Var forventingene for høye?

Deltakerne:
Emma, 24, klesselger fra Eastbourne
Dorianne de Pao, 26, resepsjonist fra London (har vokst opp i Sør-Afrika)
Katie, 27, salgssjef fra Sussex
Alan, 33, frilansredaktør fra Farnborough
Danny, 23, selger fra Essex
Daniel, 30, personlig trener og massasjeterapeut fra Surrey

Om serien
I den britiske versjonen av "Dating i mørket" er opplegget er det samme som den norske varianten: Tre menn og kvinner blir kjent med hverandre i stummende mørke før de til slutt får se hverandre. Vil den endelige avsløringen påvirke relasjonen de har fått? Hvor mye teller kjemi, og hvor mye har utseendet å si?

Serien er på i alt åtte programmer, og i hvert program møter vi tre unge kvinner og menn som ønsker seg en kjæreste. De bor i hver sin leilighet i det samme huset mens de dater hverandre, men de får bare møte hverandre i et bekmørkt rom hvor de blir filmet med infrarøde kameraer. Her prøver de famlende å bli kjent med det som kanskje er drømmekvinnen eller –mannen.

Deltakerne får først møte hverandre på en gruppedate, deretter møter de den personen som de passer best sammen med ifølge en psykologisk og sosiologisk test. De går på en siste runde med dating før de bestemmer seg for hvem de vil se. Etter å ha sett sin utvalgte, kan de velge om de vil treffe hverandre igjen i huset eller gå. Vil sympatien de har fått for hverandre påvirke det faktum at de kanskje ikke ser ut som drømmedamen eller –mannen?


Britisk realityserie i åtte deler
Originaltittel: Dating in the Dark, UK
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice tlf 815 65 900 info@nrk.no