Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 1. august 2006 kl 23.15 Evig ung

Urent trav med Carl

Carl (Chris Coghill) i den engelske dramaserien
Carl (Chris Coghill) i den engelske dramaserien "Evig ung". (Foto: BBC)
Paul var ute på kjøret, det gikk på ecstasy, for hardt og for lenge tydeligvis, og da han krasjlandet sent på natten i leiligheten til Carl, lå Emma der. En overraskelse for Paul, ja, en skikkelig tankevekker.

Emma og Carl forsøker å overtale Paul til å holde kjeft om det han har sett, men Carls oppførsel strider mot slik Paul kjenner ham fra tidligere. Carl på sin side vet ikke om han skal fortelle offentlig om forholdet mellom ham og Emma.

Kjemi
En dag treffer Carl på Pat, en gammel flamme. De to har samme musikksmak og bestemmer seg for å arrangere en aften for sine venner med de gamle rockeklassikerne på stereoanlegget. Til stede er Emma – og Tina som mener den gode kjemien mellom Carl og Emma er veldig tydelig. Hun synes det er på tide å la boblen sprekke.


Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk underholdningsserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt:Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Les mer