Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. november 2008 kl 23.25 Si at du elsker meg

Gammel kjærlighet

Hugo (Luke Farrell Kirby) vil ha Jamie (Michelle Borth) tilbake. (Foto: HBO)
Hugo (Luke Farrell Kirby) vil ha Jamie (Michelle Borth) tilbake. (Foto: HBO)
Når Katie og David plutselig får huset for seg selv, begynner de langsomt å se på hverandre med helt nye øyne.

Men det blir med ett par lengselsfulle blikk. Katie og David konkluderer med at de ikke kan være det eneste paret i omgangskretsen som ikke har sex lenger.

Positiv overraskelse
Palek forteller Carolyn at han har funnet en kjøper til huset de har vurdert å selge. Carolyn blir sint for at Palek har tatt nok en beslutning alene, men så får hun en svært positiv overraskelse.

May oppsøker sin gamle flamme og innser at han ikke lenger er den mannen hun drømte om. For Jamie blir hverdagen snudd på hodet når eksforloveden Hugo kommer på overraskelsesbesøk. Han vil ha henne tilbake.

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre.

Kvinnen som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i ti deler (2007)
Originaltittel: Tell Me You Love Me, series 1
Produsert av HBO
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt:Silje Marie Lien , tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer