Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. september 2010 kl 20.00 Beat for beat

Raske menn og kvikke kvinner


I kveld er det duket for "rivaleri" mellom menn og kvinner, kjærester og artister. To blad "Raske Menn", Anders Hoff og Calle Hellevang-Larsen, møter to av våre aller beste musikalstjerner, nærmere bestemt Heidi Ruud Ellingsen og Anette Amelia Larsen.

Raske Menn har holdt sammen siden 2003 og er en av landets beste komikergrupper. De har sterk forankring i musikken, noe som kanskje ikke skulle være en selvfølge idet Hoff og Rafto er utdannet siviløkonomer fra NHH i Bergen, mens Hellevang-Larsen er utdannet telegrafist i Forsvaret samt også har journalistutdannelse fra UiB.

Musikalstjerner
På motsatt lag finner vi Heidi Ruud Ellingsen og Anette Amelia Larsen. Anette, som forøvrig er kjæreste med Anders Hoff på det andre laget, er danser, sanger og skuespiller. Hun har vært med i forestillinger som "Fame" (Chat Noir), "Evita" (Chateau Neuf), "West Side Story", "Hair" (Det Norske Teatret), og nylig hadde hun en av hovedrollene i "Mamma Mia" på Folketeatret i Oslo. Hun har også jobbet som koreograf i Melodi Grand Prix, og deltok selv i MGP med låten "Unbelievable" i 2007 og i 2009 med gruppen Velvet.

Heidi Ruud Ellingsen ble kjent da hun vant tv-serien "Drømmerollen" på NRK, og fikk spille hovedrollen i "Singin' in the rain" med Kåre Conradi på Oslo Nye i 2008. Etter dette har Heidi gjort stor karriere og spilt blant annet den kvinnelige hovedrollen som Sol i Det Norske Teatrets satsning "Sol av Isfolket", på Valdres Folkemuseum i august 2008. Og i 2009 var hun med i den kritikerroste "Spring awakening" på Oslo Nye. I høst skal hun ha hovedrollen i "Den hemmelige hagen" på Det Norske Teatret.

Egenprodusert underholdning
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Stig Karlsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900
Publikumssevice

LENKER
  • Hjemmeside