Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. august 2006 kl 22.35 Med hjartet på rette staden

Doktor Trent i Aidensfield

Lege Helen Trent (Sophie Ward), ny doktor i Aidensfield, gir førstehjelp sammen med politikonstabel Rob Walker. (Foto: Yorkshire TV)
Lege Helen Trent (Sophie Ward), ny doktor i Aidensfield, gir førstehjelp sammen med politikonstabel Rob Walker. (Foto: Yorkshire TV)
Aidensfield får en ny lege, Helen Trent. Vi møter Sophie Ward i rollen.

Doktor Trent ankommer Aidensfield sammen med sin velsituerte mann, Matt Trent. De to har søkt seg ut på landet etter et liv i Chelsea, et av Londons fasjonable og hippe strøk.

Grunnen til parets bytte av miljø er at ekteskapet vakler, mest pga. av Matts utroskap. De to ser på sitt nye liv i North Yorkshire som begynnelsen på noe nytt.

Medikamenter savnet
Men ikke før har Helen åpnet legekontoret, så begynner vanskene å tårne seg opp. Hva hun ikke vet er at sykepleieren Jenny Merton er en kvinne på randen av sammenbrudd. Og nå viser det seg av en mengde medikamenter er forsvunnet fra apotekutsalget.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2004)
Originaltittel: Heartbeat (sesong 14)
Kveldens episode: "Who’s Sorry Now?"
Produsert av: Yorkshire Television
Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Duncan Bell, Aislin McGuchin og Sarah Tensey
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no


LENKER
  • Mer om serien: