Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. mars 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 12. mars kl 23.15
Operasjon Big Sky (42:53)

Ekskjæreste med problemer
Forholdet mellom Jimbo og Paula har havarert etter at Jimbos ekskjæreste Jodie uventet dukket opp. Nå har Jimbo fått vite at Jodie er rammet av kreft.
Jodie har en sønn, Max, som hun i sin tid påstod var Jimbos sønn. Hun innrømmet til slutt at så ikke var tilfelle, men likevel ble Jimbo knyttet til gutten. Nå gleder han seg over å være sammen med Max igjen, og forsøker å fortrenge bekymringen over hva som vil skje med ham dersom Jodie dør. Men snart innser Jimbo at han må foreta seg noe...
I forrige episode så vi at pilotene gjennomførte et farlig oppdrag for en hemmelig agent. Nå har deres nye sjef, Chris, skrevet kontrakt med agenten for å redde økonomien i Big Sky, og i kveldens episode er det duket for et nytt, risikabelt oppdrag.
Chris gir også etter for press og ansetter en ny pilot, den uerfarne Rosie, som er datter av et av styremedlemmene. Scotty er lite begeistret da han får i oppdrag å hjelpe nykommeren til rette - selv om han må innrømme at hun er ganske så tiltrekkende.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt sjef for selskapet, som er overtatt av nye eiere etter at Lauren solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av fem piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. Scotty (Martin Henderson) er yngstemann på laget og Lexies trofaste beundrer. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame. Den livsglade Paula (Danielle Nuss) er sistemann på laget. Hun er ikke bare en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne.
NRK1 fredag kl 23.15

Bilde (via Scanpix/Data-tv/Internett)
Jimbo har fått vite at Jodie har kreft.

Den uerfarne Rosie blir hyret som ny pilot i Big Sky.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Med Gary Sweet, Alexandra Fowler, Rhys Muldoon, Lisa Baumwol, Martin Henderson, Robyn Cruze og Danielle Nuss
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51