Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 27. januar 2003 kl 22.25 Sex og gifte menn

Romantikk, video og betroelser

Missy (Ivana Milicevic). (Foto: Warner Bros)
Missy (Ivana Milicevic). (Foto: Warner Bros)
Donna er uhøflig mot Missy, og for å gjøre det godt igjen, inviterer hun sin vakre rival og ektemannens assistent på lunsj. Micky mener imidlertid at en betalt lunsj ikke er godt nok for å si unnskyld.

I tillegg til Missy har avisen ansatt en underholdningsreporter, Ilene. Hun har falt i smak hos Jake, og de to innleder et forhold.

Doug på sin side prøver å holde ekteskapet med kona Carol ”varmt”, og de synes det hjelper å se en video sammen som er egnet til formålet. Nå tilbyr Doug denne videoen til Micky. Dessuten betror han kameraten en godt bevart hemmelighet.

Om serien
I ti episoder møter vi kompisene Micky, Doug og Jake som jobber for samme avis. De er alle gifte, men de har ganske ulikt syn på sex og ekteskap. ”Sex og gifte menn” kan sammenlignes med serien ”Sex og singelliv” – bare med menn i hovedrollene.

Mike Binder som spiller Micky, har regien på flere av episodene og har skrevet manus til store deler av serien. Kameraten Jake spilles av Jake Weber, kjent fra bl.a. ”Law and Order” og ”NYPD Blue”. Tredjemann, Doug, spilles av Taylor Nelson.

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Mind of the Married Man
Produksjon: Warner Bros. International Television
Regi: Mike Bender, Danny Leiner, Roger Nygard.
I noen av rollene: Mike Bender, Jake Weber, Sonya Walger, M. Emmet Walsh, Ivana Milicevic.
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36