Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 11. januar 2006 kl 23.10 Lydverket

Den beste musikken – akkurat nå


I årets første Lydverket skal det handle om alt det spennende som skjer i norsk musikk akkurat nå. I tillegg blir det smakebiter fra noen av det nye årets mest etterlengtede plater, signert blant andre Marit Larsen, Sondre Lerche og F-Em One.

Nydiskokongene Lindstrøm & Prins Thomas fra Oslo står bak noe av den hotteste dansemusikken i verden, mens Trondheim har fått et blomstrende hardcoremiljø. Faktisk har det nærmest vært en eksplosjon i hardcoreband. Hva skyldes det?

I tillegg skal vi møte de usedvanlig begavede barna i familien Nikolaisen. Elvira, Hilma og Emil forteller om suksessen bak to av den siste tidas beste debutplater. Et annet hett navn er Jørgen Munkeby, en av Norges unge jazzmusikere som har begynt å blande jazz med rock.

Om Lydverket
I Lydverket får du artistportretter, dokumentarer og temasendinger - og færre korte reportasjer. Mona B. Riise er programleder.

Blant annet får du fortsatt musikkanbefalinger i Lydverket, og kan bli med redaksjonen på flere dypdykk i noe av alt det deilige populærmusikken har å by på.

Egenprodusert musikkmagasin fra NRK Ung
Programleder: Mona B. Riise
Prosjektleder: Marius Hoel
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: