Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. april 2010 kl 22.25 Migrapolis: Yess, jeg er på tv!

Rampelyset lokker


En ny kjendistype har dukket opp på tv de siste årene – unge jenter og gutter som drømmer om å bli kjent bare for å være kjent. Hvorfor vil de det, og hvor langt er de villige til å gå for at drømmen skal gå i oppfyllelse?

Vi møter 21 år gamle Stian Claudi Reinung fra Bærum. Han er snekker og bor hjemme hos mor og far. Stian er med i tv-serien "Paradise Hotel" for å ha det gøy og benytte seg av mulighetene han får gjennom kjendistilværelsen. Han elsker all oppmerksomheten han får. Og mest av alt drømmer han om å bli millionær.

Reporter Noman Mubashir møter Stian blant annet på et hipt utested i Bergen der Paradise-deltakerne er invitert for å kaste glans.

Førskolelærer og modell
Attia Bano er 22 år, norsk-pakistaner og bosatt på Grønland i Oslo. Hun jobber som modell og i barnehage. Kjendiskarrieren startet hun i tv-programmet "Charterfeber" og i musikkvideoer. Da hun var 20, overrasket hun moren med silikonpupper : "Når du er så tynn, kan du ikke ha ekte varer".

Attia drømmer om å bli stjerne på det store lerretet. Hun har fått smaken på kjendistilværelsen og synes dette er "kjempegøy", men tror hun ble bitt av basillen allerede som 6-åring da moren fikk henne med på barneteater. Hun har fått mange kjendisvenner og trives godt med det. Hun intervjues av Azka Baig.

Satser på musikken
Lene Alexandra Øyen var en av de unge som gjorde hva som helst for å bli kjent. Hun startet med å melde seg på tv-programmet "Robinsonekspedisjonen" der den tidligere glamourmodellen spradet rundt i bikini. Hun var mest kjent for sine store bryster og at hun løy på seg en natt med Robbie Williams sammen med modellvenninnen Aylar.

Men så kom forvandlingen. Brystinnleggene forsvant og Lene Alexandra stilte opp i Melodi Grand Prix og i 2008 vant hun TV2s "Skal vi danse". Nå har hun fått platekontrakt med Sony og satser alt på musikken. Phung Hang møter Lene Alexandra


Egenproduksjon: Østlandssendingen. 2010
Programledere for kveldens sending: Noman Mubashir, Azka Baig og Phung Hang.
Pressekontakt: Sidsel Mundal 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 PublikumsseviceLENKER
  • Hjemmeside