Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 25. juli 2002 kl 21.10 Millionloddet

Millionærfamilien

Familien Braithwaites er blitt millionærer: fv: Alison (Amanda Redman), David (Peter Davison), Sarah (Sarah Churm), Virginia (Sarah Smart ) og Charlotte (Keeley Fawcett). (Foto: ITV)
Familien Braithwaites er blitt millionærer: fv: Alison (Amanda Redman), David (Peter Davison), Sarah (Sarah Churm), Virginia (Sarah Smart ) og Charlotte (Keeley Fawcett). (Foto: ITV)
I kveld er den britiske familien Braithwaite, med millionærmor Alison i spissen, tilbake på skjermen. Utover sommeren viser NRK åtte episoder i reprise om den vanlige forstadsfamilien som plutselig ble 38 millioner pund rikere.

I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

mellom>Første episode
Noen ting er vanskeligere å komme over enn andre. Selv om det er flere måneder siden Alison fant ut at David hadde en affære, får hun det ikke ut av hodet. Hun lurer nå på om skilsmisse er den eneste løsningen! David på sin side er mer opptatt av å stelle i stand til innflyttingsfest slik at naboene kan se hvor rike de er.

Heller ikke for døtrene i familien Braithwaite er alt like enkelt. Sarah er gravid i sjuende måned og føler seg fet og forlatt. Charlotte blir mobbet på skolen, mest for sin intelligens. Virginia har et forhold til sin beste venninne Tamsin, men er fortsatt forelsket i den gamle naboen Megan.

Alison lurer på om hennes store frykt for at pengene ville ødelegge dem, virkelig er på vei til å bli en realitet.

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt: Sabine Hammari,23 04 99 18/90 18 36 10