Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. mars 2008 kl 19.55 Showbiz

Endelig finale!

Arvid Strand, Bernt Wangberg, Sigrid Strætkvern, Tore Krog og Lasse Knudsen utgjør laget fra Ringnes. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Arvid Strand, Bernt Wangberg, Sigrid Strætkvern, Tore Krog og Lasse Knudsen utgjør laget fra Ringnes. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld er det klart for Showbiz’ forrykende finale på Sentrum Scene. Hvem blir den heldige vinneren? Er det Klaus’ eller Christines lag som til slutt går av med seieren?

I løpet av sju uker har Christine Koht og Klaus Sonstad reist rundt i bedrifter og plukket ut deltakere. Gjennom auditions har programlederne valgt ut fem representanter fra "sin" bedrift, og de fem har dannet lag. Lagene har flyttet inn på hotell og øvd med sangpedagog, instruktør og koreograf i to dager.

Klaus Sonstads utvalgte lag har møtt Christine Kohts utvalgte. Lagene har blitt vurdert av et dommerpanel som i hvert program har sendt et lag videre, til enten Christines eller Klaus sin store glede.

Når den store finalen nå endelig står for døren, er det i alt sju bedrifter som skal konkurrere om heder og ære på Sentrum Scene.

Klare for finale
Disse lagene møter vi finalen: Colorline, Politiet, Garden, Nasjonalbiblioteket, Ringnes, Universitetet for miljø og biovitenskap og Nikita.

NRK Underholdning
Prosjektleder: Ida Simonsen, 90972437
Programledere: Christine Koht og Klaus Sonstad
Hovedproducer: Kim Strømstad
Pressekontakt: Karoline Berg, 90108954 (kun for pressen) /23049486
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no