Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 23. august 2000 kl 20.00 Vi er Vål'enga

Vi er Vål\'enga (ttv)

NRK1 onsdag 23. august kl 20.00
Vi er Vål\'enga (5:8)

Klare for Norway Cup

I kveld i virkelighetsdramaet \"Vi er Vål\'enga\" følger vi våre fem gutter og laget i deres oppkjøring til sesongens høydepunkt, turneringen Norway Cup på Ekebergsletta. Turneringen samler lag fra hele verden, og er sportslig sett den største begivenheten for unge fotballspillere her til lands.

Sommerferien er på hell, og Norway Cup nærmer seg. Guttelaget til Vålerenga har hatt en middelmådig sesong så langt, men avsluttet overraskende nok vårsesongen med å slå lederlaget Lyn. Nå får de sjansen til å vise hva de virkelig er gode for i kamp med landets beste guttelag, og også lag fra andre land.

Norway Cup viser seg å bli spennende på mange måter. Kris får så hard medfart i en av kampene at han havner på sykestua for å sy. Mens Jonas får hard konkurranse om keeperplassen på førstelaget, gjør Mads sportslige fremskritt og ser ut til å etablere seg på førstelaget.

På Ekebergsletta er selvsagt også jentene på plass for å se på guttene våre, og det viser seg at Daniel har meget godt drag på dem. Men mest av alt er laget opptatt av å nå så langt som mulig i turneringen der finaleplass er målet.

Virkelighetsdrama
Fotballklubben Vålerenga er en eksotisk fargeklatt i norsk idrett. I denne klubben finner vi bokstavelig talt all verdens motsetninger.

Vi følger fem 16 år gamle gutter i tykt og tynt på fotballbanen, hjemme, på skolen og blant kameratene i gata.

De fem guttene spiller seg selv, og kamera har fulgt dem overalt. Situasjoner, reaksjoner, samtaler, trening og alt annet er \"live\" og skjedde akkurat slik vi får se det. Med andre ord et ekte virkelighetsdrama.

NRK1 torsdag kl. 22.00

Bilder er lagt ut på omtalen til sendingen 26. juli.

En samarbeidsproduksjon mellom NRK og Rubicon TV
Prosjektleder: Ivar Ragne Jenssen
Pressekontakt Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)