Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 23. november 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Oppgjør med MC-bande

Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) i oppgjør med MC-bandemedlem. (Foto: Warner Bros. )
Politikvinnen Maritza Cruz (Tia Texada) i oppgjør med MC-bandemedlem. (Foto: Warner Bros. )
Politikvinnen Maritza Cruz har lenge vært på sporet av mannen som myrdet hennes søster. Det peker i retning av en av New Yorks narkotikabander.

Sammen med FBI-agenter forfølger nå Cruz og Bosco det livsfarlige MC-bandemedlemmet som går under navnet Dyret.

Da er det at politiets informant forårsaker at hele operasjonen sprekker. En omfattende skuddveksling følger og setter alles liv i fare.

Tilbake på ambulansen
Doc har en tid hatt et spesialoppdrag med å beskytte en av New Yorks dommere. Nå dukker han plutselig opp i sin gamle jobb på ambulanseteamet. Han ber Carlos utlevere nøklene til utrykningsbussen, og igjen drar de to av gårde som et team.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Samarbeidet blir satt på prøve av politikvinnen Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Fury
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer

Pressekontakt: Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57LENKER
  • BBCs sider 
  • Les mer