Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 18. mai 1999 kl 19.35 Da Capo!: Nr. 50

Da Capo!: Nr. 50 (ttv)


NRK1 tirsdag 18. mai kl 19.35
Da Capo! Nr. 50

Da Capo! fra 1993

Jubileumsprogrammet nr. 50 ble sendt 28. september 1993, og gjestene denne kvelden var Kikki Danielsson, Tore Hansen og Harald Heide Steen.
Den svenske slagerdronningen Kikki Danielsson framfører \"Songen skall klinga\" og \"Stand by your Man\". Hun forteller også om sin karriere, blant annet om samarbeidet med Elisabeth Andreassen i duoen \"Chips\". Det viser seg også at Kikki kan traktere trekkspillet.
Tore Hansen fra gruppa \"Unit Five\" har hatt flere store slagere, og i kveldens program synger han \"Vit at jeg elsker deg\" og \"På hver sin kant av landet\".
\"Språkgeniet\" Harald Heide Steen
I samtale med Gunvor Hals forteller Harald om hva det var som gjorde at han fikk sans for språk, det vil si det komiske ved språk og dialekter. Det var noe som skjedde i hans tidlige barndom.
Samtalen krydres med en sketsj fra 1990, hvor Harald er en lege i nynorsk språkdrakt og Sverre Anker Ousdal er pasienten.
Men Harald Heide Steen er også en habil sanger, med jazz som sin store interesse. Med orkestret synger han \"A Foggy Day in London Town\".

Vidars første plate
Gunvor har vært i NRKs platearkiv, og funnet fram Vidars første plate. Her sang han i Top Trio fra Horten. Vi får høre Vidar lede an i \"Eselsangen\" fra platen.
Allsangene ellers er blant annet \"Bra vibrasjoner\" og \"ã e nordlending, æ\".

NRK1 tirsdag kl 19.35

Bilde (via Scanpix/Internert)
Glade gjester i \"Da Capo!\" for seks år siden: Harald heide Steen, Kikki Danielsson og Tore Hansen. Bak står Vidar Lønn-Arnesen og Gunvor Hals. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Egenprodusert underholdning
Prosjektleder Øivind Thue
Programledere Vidar Lønn-Arnesen og Gunvor Hals
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 094 74 83