Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. august 2002 kl 21.05 Millionloddet

Alisons henmmelighet

Virginia (Sarah Smart) og Megan (Julie Graham) har hemmeligheter på gang. (Foto: ITV)
Virginia (Sarah Smart) og Megan (Julie Graham) har hemmeligheter på gang. (Foto: ITV)
Alison og Graham er veldig forelsket, og tilværelsen ser ut til å ha roet seg noe for loddvinneren. Men eksmannen David har hyret en privatdetektiv til å observere Alison, og når han får vite hva detektiven har funnet ut, blir han helt knekt.

Han konfronterer Alison og ber på sine knær om at det skal bli dem igjen. Men Alison har flere overraskelser på lager; hun forteller David at Graham vil gifte seg med henne. David har ikke noe annet å slå tilbake med enn at Grahams motiver kanskje ikke er så romantiske som hun tror.

I kveldens episode dukker Megans mann Mike opp i Alisons villa. Han forteller at Megan har forlatt ham og tatt med seg ungene. Virginias kjæreste Tamsin blir umiddelbart mistenksom og anklager Virginia for å ha en finger med i spillet. Virginia må innrømme sin delaktighet, og hun tar en kjempesjanse som hun senere vil få svi for.

Om serien
I forrige runde av ”Millionloddet” vant husmoren Alison Braithwaite 38 millioner pund i et lotteri. Hun bestemte seg for å holde lotterigevinsten hemmelig for alle, også familien, og hun startet et firma for å hjelpe dårlig stilte mennesker.

Alisons ektemann hadde også hemmeligheter, om enn av en annen karakter. Han hadde nemlig en affære med sin sekretær Elaine, noe Alison var helt uvitende om.

Når vi nå møter familien igjen, er alle hemmelighetene avslørt. Alison har fortalt om gevinsten, og David har gjort det slutt med Elaine. Sammen med sine døtre har de flyttet til en svær villa, hvor de er blitt vant til livet som millionærer. Det hersker likevel ingen tvil om at det er trøbbel i paradiset…

Britisk serie fra YTV
Originaltittel: At Home with the Braithwaites
I rollene: Amanda Redman, Peter Davison, Sarah Smart, Sarah Churm, Keeley Fawcett, Lynda Bellingham og Sylvia Syms.
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Virginia (Sarah Smart) og Megan (Julie Graham) har hemmeligheter på gang. (Foto: ITV)