Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 3. februar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Den store forskjellen

Alex (Claudia Karvan) møter mange menn, men den store kjærligheten lar vente på seg… (Foto: Southern Star)
Alex (Claudia Karvan) møter mange menn, men den store kjærligheten lar vente på seg… (Foto: Southern Star)
Uansett hvor mye du har til felles med den du elsker, er det alltid noe som er forskjellig. Du kan helt ignorere disse forskjellene eller du kan takke for dem, men du er nødt til å erkjenne at de fins. Du står overfor Den Store Forskjellen.

Konkurransen mellom Evan og Jemima begynner å tære på forholdet. Han prøver å gjøre det slutt ved å gå til sengs med en annen, men da han tilstår dette, blir han svært forvirret over hennes reaksjon. Det er imidlertid Jemima som ler sist, og snart har de brutt forholdet for godt.

Gode hensikter er ikke nok når det gjelder Gabrielle og Dominics forhold. Gabrielle føler seg ikke velkommen hos hans familie, og etter flere dager med ørkesløs krangling ber hun ham om å flytte. Han tar henne på ordet, og Gabrielle er knust. Kelly og Nathan kommer derimot nærmere hverandre etter at Kelly drikker kaffe med moren til Nathan og Kellys dadda besøker Nathan.

Jason liker å ta med sønnen Angus ut på kafé. En kveld tar han Angus med på Fu Bar, og Evan henger seg på for å få drag på jentene. Christian og Alex har et lite eventyr, og Miranda leter fortsatt etter det rette stoffet til hennes one woman-show.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin strever med å få forholdet til å lykkes.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Great Divide"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83