Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 24. januar 2001 kl 20.00 Du skal høre mye ...

Du skal høre mye ... (ttv)

NRK1 onsdag 24. januar kl 20.00
Du skal høre mye...

Mer moro fra Tromsø

I kveld er Tore Skoglund og Trond Myhre klare med sitt første program i det nye året, og det betyr mye moro og mange latterutbrudd for både seere, deltakere og gjester i Rorbua. Elisabeth Andreassen er kveldens sangartist.

Folk synes aldri å bli lei av \"Du skal høre mye...\". Etter 14 års fartstid er det fremdeles liv laga for humorprogrammet. Og Skoglund og Myhre vet hvordan de skal more seerne. Et eksempel er premieren på nye programmer i fjor høst da de stilte som fillefranser. Humoren lenge leve!

I kveld får programleder Skoglund som vanlig besøk av to fortellere som skal bidra til at lattermusklene får trening etter juleferien. Ola Røtvei og Hallgrim Berg er deres navn. Sistnevnte får vi også se i aksjon med munnharpe.

I tillegg får vi nok et møte med multikunstner Karl Gustav Gjertsen. Han gjestet Rorbua i høst, og hadde med seg en hel haug av sine mange både praktiske og rare oppfinnelser. Hva kunstneren fra Nordland har funnet på denne gangen, vites ikke, men vi kan vel alle tenke oss at det er av humoristisk karakter.

NRK1 onsdag kl 20.00

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Troms
Programleder: Tore Skoglund med Trond Myhre ved klaveret
Prosjektleder: Eirin Bjørnstad
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)