Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 4. juni 2003 kl 22.55 Våre små hemmeligheter

Alt går ikke alltid som det skal…

Will får etter hvert et kompleks når det gjelder Richies nyoppdagede seksualitet. Kommer Richie til å legge an på ham? Richie blir veldig fornærmet. I mellomtiden har Miranda vært i selskap, og hatt en stor mulighet til å imponere en produsent. Hvis hun bare kunne huske hva som hendte.

Evan har bestemt seg for å bli ferdig med boken sin. Han avstår fra kvinner og sex. Alex morer seg over tanken på Evan i sølibat. Hun vil vise at han ikke er i stand til det. Kelly er forvirret over forholdet til Paolo. Hun lurer på hvorfor det ikke klaffer mellom dem. Paolo oppfører seg jo helt eksemplarisk.

Sam planlegger en liten hevn over Will for å gi ham en lærepenge. Hvis Will alltid står parat for Leah og Sam alltid er til stede for Will, hvem skal så Sam støtte seg på? Jason plages av tankene på Mac i seng med Gabrielle. Han gjør det som enhver bedratt person gjør – han begynner å forfølge henne. I begynnelsen synes Gabrielle det er romantisk, men snart føler hun seg plaget.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden til å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende og godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen tlf: 23 04 74 83