Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 lørdag 2. juli 2011 kl 22.05 Film: Bare venner

Sexfri vennesone


Uttrykket "bare venner" er det siste en fyr ønsker å høre når han er forelsket. Når Chris etter flere år møter igjen jenta som avviste ham da de var klassekamerater, bestemmer han seg for å lykkes bedre denne gang.

Ryan Reynolds, mest kjent som Scarlett Johanssons ektemann, spiller hovedrollen i den amerikanske komedien "Bare venner".

På videregående er den sjenerte og overvektige Chris bestekamerat med skolens mest populære jente, Jamie (Amy Smart), som han også er hemmelig forelsket i. Men når han omsider tar mot til seg og forteller henne hva han føler, blir han avvist med det forhatte uttrykket – hun er ikke interessert i å være mer enn "bare venner".

Tynn og vellykket
Når Chris noen år seinere kommer tilbake til hjembyen, er han som forvandlet. Den tidligere så velnærte fyren har fått vaskebrettmage og gjør suksess som producer i Hollywood, og damene faller som fluer.

Så står han igjen overfor jenta som knuste hjertet hans på skolen. Det er nå han tar den store avgjørelsen – at denne gangen skal han komme seg ut av kjærlighetens skammekrok, den sexfrie vennesonen.

Sendt tidligere.

Amerikansk komedie fra 2005
Originaltittel; Just Friends
Med Ryan Reynolds, Amy Smart, Anna Faris, Chris Klein, Amy Matysio, Trenna Keating og Maria Arcé
Regi: Roger Kumble
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 – 95 10 02 99
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900, info@nrk.no