Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 3. august 2002 kl 22.15 Den tredje vakten

Gjengdrama med tragisk utgang

Doc og Carlos blir involvert når to rivaliserende gjenger tørner sammen, og et medlem, Puppet, blir alvorlig såret. Hans lillebror Kenny retter pistolen mot de to ambulansepleierne og truer med å drepe dem dersom de ikke redder brorens liv.

Doc og Carlos har ikke noe valg og frakter den sårede til sykehuset. Underveis bryter Puppet sammen og hevder han vil kutte ut gjengmiljøet dersom han overlever. Og for å gi de to brødrene en sjanse lar Carlos være å peke ut Kenny for politiet.

Etter at Puppet er innlagt, går det imidlertid ikke lang tid før han stikker av for å hevne dem som skjøt ham. Dermed er et nytt gjengdrama i gang, og denne gangen er det Kenny som blir skutt. Carlos innser at han gjorde en feilvurdering; hadde han tilkjennegitt Kenny, ville gutten ha sittet trygt bak lås og slå, langt borte fra gjengen og gata.

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36


LENKER
  • NBC