Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 16. oktober 2001 kl 20.00 Da Capo

Musikk og varme i høstmørket

Alfred Janson, Tor Åge Bringsværd med Ole Brumm, Jorun Erdal og Vidar Lønn-Arnesen sørger for et varmt og trivelig program i høstkvelden (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Alfred Janson, Tor Åge Bringsværd med Ole Brumm, Jorun Erdal og Vidar Lønn-Arnesen sørger for et varmt og trivelig program i høstkvelden (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Vidar Lønn-Arnesen har et variert program med noe for enhver smak i kveld. Jorun Erdal og Alfred Janson byr på musikalsk underholdning, mens forfatteren Tor Åge Bringsværd har et spesielt forhold til Ole Brumm.

Jorun Erdal er en dame med vokalt trøkk, og i ”Da Capo!” synger hun først Bonnie Tylers store hit, ”It’s a Heartache”. Senere i programmet får vi høre ”I Will Survive”. Alfred Janson spiller ”Drømmen om Elin” på munnharmonika – slik sangen opprinnelig ble spilt.

Forfatteren Tor Åge Bringsværd er fascinert av Ole Brumm, denne lille teddybjørnen som bor i Hundremeterskogen sammen med vennene sine, og som har som motto ”Ja takk, begge deler”. Bringsværd er imot kommersialiseringen av Ole Brumm, og har et helt annet syn på den trinne, lille bjørnen enn Disney. Allsangene denne gangen er viet Ole Brumm.

Egenprodusert underholdning
Programleder Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Eva Marie Gransæter
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilder
1 Alfred Janson, Tor Åge Bringsværd med Ole Brumm, Jorun Erdal og Vidar Lønn-Arnesen sørger for et varmt og trivelig program i høstkvelden (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

2 Tor Åge Bringsværd har et spesielt forhold til Ole Brumm, og Vidar Lønn-Arnesen ser til at den lille bjørnen får den oppmerksomheten han fortjener (Foto: Rune Lønn-Arnesen)