Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 6. september 2006 kl 20.05 Battlestar Galactica

Med bomber i bagen

Sharon (Grace Park).
Sharon (Grace Park).
Battlestar Galactica er på flukt gjennom verdensrommet, tett fulgt av cylonene. Romskip-piloten Sharon Valerii våkner opp i en ekstrem situasjon.

Sharon er dryppende våt da hun kommer til seg selv inne på skipets redskapsrom. Hun merker straks at noe er alvorlig galt, for i bagen hennes ligger en bombedetonator.

Sharon er fullstendig desorientert og får panikk ved synet av tennladningen. Da hun sjekker lagerbeholdningen av taktiske våpen, ser hun at hele seks bombedetonatorer er vekk.

Hva hun ikke vet, er at disse ladningene nå ligger aktivert på strategiske steder rundt om i Battlestar Galactica. Når tennladningene eksploderer, kommer romskipet til å være i store vanskeligheter.

Hemmelige agenter
Sharon betror seg til maskinsjef Tyrol om de forsvunne detonatorene. Han frykter at hemmelige agenter for cylonene har vært på ferde. Men det er ikke alt han vet om Sharon heller…

Mer om serien
Den amerikanske science fiction-serien "Battlestar Galactica" tar oss med til en fjern galakse der menneskeheten står i fare for å bli utryddet. Truslene kommer fra de avanserte robotene, cylonene, som menneskene selv har skapt.

"Battlestar Galactica" er basert på serien fra 1978. Serien, som ble laget i 2003, har en ny og moderne stil som utnytter til fulle dagens data- og digitalteknikk. Den er sendt på Sci Fi Channel i USA og var en knallsuksess for kanalen.

Amerikansk science fiction-serie 13 deler, sesong 1 (2003)
Originaltittel: Battlestar Galactica
Produsent: NBC Universal Studios
I rollene: Katee Sackhoff, Mary McDonnell, Edward James Olmos, Grace Park, Tricia Helfer, Jamie Bamber, Aaron Douglas og Jim Callis
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer