Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 20. juni 2008 kl 20.55 Dokumentar: Prinsesse på vei: Et portrett av Marie Cavallier

Møte med Danmarks nye prinsesse

Prinsesse på vei: Marie Cavallier giftet seg med prins Joachim 24. mai. Vi følger henne i månedene fram mot bryllupet. (Foto: Lars Schou, DR)
Prinsesse på vei: Marie Cavallier giftet seg med prins Joachim 24. mai. Vi følger henne i månedene fram mot bryllupet. (Foto: Lars Schou, DR)
Marie Cavallier ble Danmarks nye prinsesse 24. mai. Dansk tv fulgte den 32 år gamle franske kvinnen i månedene fram mot bryllupet, og har laget et personlig portrett av prins Joachims nye hustru.

I portrettprogrammet forteller Marie Cavallier om sin oppvekst, om sin tid på en sveitsisk kostskole, om studiene i USA, om sitt arbeid, om møtet med den store kjærligheten, om å være i søkelyset - og om forventningene til framtiden.

Et dokumentarteam fra DR var alene om å få muligheten til å følge den kommende prinsessen fram mot bryllupet. De har blitt med til Paris og Genève, på Amalienborg i København og på Schackenborg i Møgeltønder, der det nygifte paret skal bo.

Vi følger også Marie på skiferie med Joachim og hans to barn, prinsene Felix og Nikolai. Dessuten blir vi med på språkundervisning og får møte foreldrene, broren Gregory og venninnen Julie.

Dansk dokumentar (2008)
Produksjon: DR
Ved Per Wennick og Lars Schou
Kontakt Programinformasjon: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf 815 65 900

Sendt 25. mai