Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. april 2006 kl 19.55 Borettslaget

Fatimas hemmelighet

Ali Silmandar følger etter søsteren, Fatima. Foto: Leif Erik Bye, NRK.
Ali Silmandar følger etter søsteren, Fatima. Foto: Leif Erik Bye, NRK.
Hvorfor i all verden drar Fatima til tanten sin i Urtegata to ganger i uka når hun ikke har noen tante som bor i den gata? Dette mysteriet vil Ali komme til bunns i, så han bestemmer seg for å spionere på søsteren.

Ali Silmandar legger seg på hjul rundt i byen for å følge etter Fatima. Det er ikke lett å holde følge med trikken, og plutselig smetter Fatima inn i en bygård og blir borte. Hva er det hun skjuler?

Ali gir seg til å vente til hun kommer ut igjen. Fatima blir rasende da hun oppdager broren og vil ikke si hvor hun har vært. Men ved hjelp av en fin blanding av trusler og godord så får Ali lirket ut av henne hemmeligheten…

Thelma og Louise
Linda Johansen har bestemt seg for at hun IKKE skal fly til Sortland, så hun har spurt Ruth Narvestad om å kjøre. Ruth går så til Yngve Freiholt for å låne den fine, nye bilen hans.

Yngve gir etter og lar damene få kjøre den splitter nye Mercedesen sin. Så sitter han igjen som barnevakt både for Tommy og for nevøen Roger. Som de reneste Thelma og Louise starter Linda og Ruth på den lange ferden mot nord. Men det kan ta sin tid, for som Linda sier: "Æ syns denne veien er frøktelig smal til å være E6!"

Piirka utvider
Finnen Piirka støter stadig på problemer i begravelsesbyrået sitt. Nå innser han at det er fryktelig vanskelig å sminke de døde… Han trenger hjelp. Og hvor finner man billig arbeidskraft? Jo, på Bogstad camping selvsagt!

Om serien
I vår sendes åtte nye episoder av komiserien "Borettslaget". I Tertitten Borettslag er driftsleder Narvestad fortsatt den ubestridte høvdingen og holder hjulene i gang med pinlig nøyaktighet. Linda Johansen slanker seg for å komme inn i kjolen hun brukte da hun ble Frøken Vesterålen i 1965. Ali og kona Eva strever med tidsklemma som småbarnsforeldre flest, og Piirka strever stort sett med allting. Det er flyttet inn tre nye beboere i Tertitten – bærumsguttene Nikolay, Andreas og Wilhelm. De driver med musikk og drømmer om å gjøre det stort som hip hop-ere. Narvestads søster Ruth er i ferd med å løsrive seg fra sin dominerende bror, blant annet ved å ta sertifikat. Yngve Freiholt har en ny karriere og blir sterkt involvert i livet til sin nevø, Roger.

Egenprodusert komiserie
NRK Underholdningsavdelingen
Manus: Robert Stoltenberg
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Øystein Holm Larsen, Thomas Seeberg, Iram Haq, mfl.
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364