Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 30. november 2011 kl 21.30 Trekant

Attraksjonens uransakelige veier


Denne uken står alder i fokus i Trekant.

Er alder egentlig viktig – det er jo bare et tall? Våre tre deltakere begir seg ut på mer "deltakende observasjon" på jakt etter svar. Kveldens nye oppdrag er både flaue og lærerike.

Om serien
I "Trekant" stiller våre tre nysgjerrige deltakere spørsmålene vi alle lurer på, får kunnskap og råd, og kjenner på sine egne grenser. Etter utført oppdrag møtes de i leiligheten de deler. Der utveksler de erfaringer med hverandre og med seerne. Det vil bli interessant, lærerikt, flaut, kleint, pirrende - og ikke minst hysterisk morsomt.

"Trekant" er et kollektiv bestående av én jente og to gutter fra ulike kanter av landet. Even (20) er kjekkasen fra Bergen, som kanskje virker litt tøffere enn han egentlig er? Hobbyer er musikk og trening, og snart skal han studere for å bli sivilingeniør.

Asker-jenta Johanna (21) er interessert i dans og sang. Johanna er blid, høylydt og direkte, og sier stort sett akkurat det hun tenker. Benjamin (20) er fra Bærum, og interessene hans er blant annet fotball, venner og ferie. Benjamin har en kongepuddel, er homofil og heier på Rosenborg.

Dette er første gangen alle tre flytter hjemmefra. Til tross for forskjellig bakgrunn har kollektivet noen viktige fellesnevnere: De er unge, de er åpne, og de er nysgjerrige på sex.

Produsert av NRK, 2011
Prosjektleder: Åslaug Sem, tlf: 920 23 316
Redaksjonssjef TV UNG: Håkon Moslet, tlf: 908 41 645
Pressekontakt: Jade Nordahl , tlf: 23 04 45 76 / 924 03 873
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no , tlf: 815 65 900