Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 22. januar 2003 kl 21.00 Niern: Sidespranget

Ulovlig kjærlighet

Max (Wesley Snipes) har en affære med Karen (Nastassja Kinski).
Max (Wesley Snipes) har en affære med Karen (Nastassja Kinski).
Max er på forretningsreise til New York, hvor han også møter sin gamle venn Charlie som er alvorlig syk av aids. Tilfeldigheter gjør at Max ender opp med å ha en utenomekteskapelig affære med den fremmede Karen. Avtalen om å forbli fremmede overfor hverandre viser seg vanskelig å holde.

Tilbake hos sin kone Mimi (Ming-Na Wen ) og deres to barn får Max (Wesley Snipes) skyldfølelse, og begynner å stille spørsmålstegn ved sine verdier og sin livsstil. Et år senere ligger Charlie for døden, og Max drar tilbake til New York for å besøke ham på sykehuset. Denne gangen er Mimi med ham. Men Charlie har også en annen besøkende, en som Max både frykter og lengter etter. Det er Karen (Nastassja Kinski), Charlies svigerinne.

Det går ikke lang tid før de respektive ektefellene merker at det er noe mellom Max og Karen. Klossetheten, de skjulte blikkene og den sensuelle spenningen mellom dem er mer enn Max og Karen kan klare. Til og med den dødssyke Charlie ser fra sykesengen hva som foregår. Og når forholdet deres er kjent for alle, settes en rekke bisarre begivenheter i gang, begivenheter Max ikke kunne forestille seg i sine villeste drømmer.

Amerikansk spillefilm fra 1997
Originaltittel ”One Night Stand”
Regi Mike Figgis
I rollene Wesley Snipes, Nastassja Kinski, Kyle MacLachlan, Robert Downey jr.
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83