Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. april 1999 kl 23.15 Operasjon Big Sky

Operasjon Big Sky (t)


NRK1 fredag 30. april kl 23.15
Operasjon Big Sky (49:53)

Våpenjakten fortsetter

Chris er ute på nye, farlige oppdrag sammen med agenten Lightfoot i kveldens episode av \"Operasjon Big Sky\". Lightfoot er fast bestemt på å finne resten av våpnene som er blitt stjålet fra hæren.
Mick Kounos, en velkjent kriminell skikkelse, er en av dem som er havnet i Lightfoots søkelys. Overraskende nok ser den respekterte kirurgen Fletcher også ut til å være involvert i saken. Lightfoot er overbevist om at det er en forbindelse mellom de to, og sørger for å ha dem under konstant overvåking.
Samtidig får Rosie vite at moren hennes er alvorlig syk. Hun synes underlig upåvirket over nyheten, og det er de andre pilotene som overtaler henne til å dra til sykehuset. Ved et skjebnens lune er det nettopp dr. Fletcher som behandler Rosies mor.

Om \"Operasjon Big Sky\"
Denne humørfylte dramaserien hadde premiere på NRK1 i januar 1998. Fram til august ble det sendt 32 episoder i serien, og denne sesongen står 21 nye episoder på sendeplanen.
Handlingen er sentrert rundt livet ved det lille flyselskapet Big Sky. Sjefspiloten Chris Manning (Gary Sweet, også kjent fra serien \"Police Rescue\") er blitt daglig leder for selskapet etter at den forrige eieren, Lauren, solgte og reiste sin vei.
Staben for øvrig består av en håndfull piloter og en sekretær: Jimbo (Rhys Muldoon) er en sjarmerende, uryddig fyr med usvikelig drag på damene. Italienskættede Lexie (Lisa Baumwol) er en tøff og selvstendig kvinne som setter jobben som flyger høyere enn alt annet. 22-åringen Scotty (Martin Henderson) havner stadig i trøbbel, men kommer alltid ned på beina takket være sin avvæpnende sjarm. Big Skys resepsjonist, Shay (Robyn Cruze), er en åpen og entusiastisk ung dame, mens den livsglade Paula (Danielle Nuss) ikke bare er en dyktig pilot, men også en talentfull countrysangerinne. Sistemann på laget er den unge og uerfarne Rosie (Peta Brady), som er datteren til et av medlemmene i det nye styret.

NRK1 fredag kl 23.15

Bilder (via Scanpix/Data-tv/Internett)
Chris (Gary Sweet) er ute på nye oppdrag sammen med Lightfoot (Bille Brown).

Rosie (Peta Brady) hos sin dødssyke mor.

Australsk spenningsserie
Produksjon: Southern Star Xanadu Production og Network Ten Australia
Originaltittel: Big Sky
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51
I rollene bl.a. Gary Sweet, Martin Henderson, Rhys Muldoon, Robyn Cruze, Danielle Nuss, Bille Brown, Tim Campbell og Peta Brady