Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 6. april 2011 kl 22.25 Migrapolis: Hekta på deg

Den store kjærligheten


Å finne den store kjærligheten er drømmen for de fleste, men ikke like opplagt for alle.

Norskindiske Lavleen Kaur og tidligere programleder i Migrapolis, Daniel Ruazol, som har filipinsk-pakistansk familiebakgrunn, møtte hverandre i studietiden, men det tok mange år før forholdet ble offentlig.

Det ble flere år med hemmelige stevnemøter på Sognsvann, Nasjonalgalleriet og andre steder de visste de ikke ville møte folk fra desi-miljøet. Til slutt måtte Daniel sette inn støtet og overbevise Lavleens far om at han var god nok for datteren selv om han ikke var sikh. Det gikk bra og i dag er de to lykkelig gift.

Reporter Edin Babic har møtt paret.

Klar for kjæreste
Namra Saleem er ny reporter i Migrapolis. Hun er 25 og singel. Men hun er klar for kjæreste og vil gjerne ha oppskriften på et langvarig forhold.

Hun oppsøker venninnene for å diskutere hva man skal gå etter. Og hun ender til slutt opp med å besøke Lise Storaa Koren og Hans Koren som har vært gift i 60 år. Hvordan holder man ut med den samme kjæresten i så mange år? Er det bridge som skal til?

To kulturer, ett ekteskap
I tillegg blir vi i kveldens Migrapolis med reporter Rajan Chelliah som har besøkt tre forskjellige par som lever med den utfordringen det er når to kulturer møtes i ett og samme ekteskap.


Egenproduksjon (2011)
Prosjektleder: Veslemøy Hvidsteen
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900LENKER
  • Hjemmeside