Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 29. september 2003 kl 22.30 Store Studio

Kvinnen i Giertsens liv

Kjendisene står fortsatt i kø for å være gjest hos Anne Lindmo og Per Sundnes i
Kjendisene står fortsatt i kø for å være gjest hos Anne Lindmo og Per Sundnes i "Store Studio". (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Over hele landet stråler Ane Dahl Torp i komedien "Kvinnen i mitt liv". I kveld stråler hun i Store Studio.

Kinoer over hele landet kan nå by på noe så sjeldent som en norsk, romantisk komedie. Thomas Giertsens skuespillerdebut får selvsagt mest oppmerksomhet, men hold øynene åpne for kvinnen i Giertsens liv, Ane Dahl Torp.

Allsidig dame
Ane Dahl Torp kan med rette kalles et nytt stjerneskudd på skuespillerhimmelen. I tillegg til å mestre romantisk komedie på film, overbeviser hun også med Tsjekhov på nynorsk på scenen, i Det Norske Teatrets oppsetning av "Måken".

Bergensrock
Også i kveld blir det live musikk i Store Studio. Bergensbandet Ai Phoenix spiller skranglete melankolsk lo-fi-rock for Anne og Per, gjestene i studio og alle seerne.

En syngende Gro
Anne og Per får også besøk av Marianne Meløy, kvinnen som har sørget for at Gro Harlem Brundtland har blitt en musikal-størrelse på høyde med Evita Peron og Jesus. Hun briljerer i teatersuksessen "24 mislykkede nordmenn" på Trøndelag Teater.


Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. Og i tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

Les mer om Store Studio

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio