Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. juli 2001 kl 08.30 Sommermorgen

Cathrin tar over!


”Sommermorgen” er i innspurten, og de siste to ukene er det Cathrin Gram som er programleder i morgenprogrammet for alle skoleelever og andre morgenfugler som vil ha en god start på dagen.

Cathrin Gram har nettopp fylt 30, og har alltid jobbet med teater, humor, sang og mennesker. Cathrin digger barn og ungdom og har selv en søster (Vilde) på 15 år og en bror (Jesper) på 12 som hun har mye moro med. For et år siden startet Cathrin som programleder i ”Etter skoletid”, et program for ni til tolv-åringer, sammen med Tormod Gjersvold. Før det jobbet hun i P3, der hun hadde det hektisk og spennende som programleder, reporter og produsent om hverandre. Mediakarrieren startet for rundt seks år siden i RadiOrakel, verdens første kvinneradio, en nærradiostasjon i Oslo.

Tips
I ”Sommermorgen” får du tips om sommeraktiviteter fra hele landet, mattips og konkurranser for hele familien med fine premier. Det blir også besøk av Bærum Barneteater i ukene framover.

Ta kontakt!
Du kan også være med på å gjøre sommerpraten hyggelig – dersom du ringer inn på direkten. Du kan blant annet komme med tips om steder som er verdt å besøke i sommer.
Ring inn på telefon: 815 49 333.

Du kan også sende e-post, blant annet med svar på konkurranser: sommermorgen@nrk.no

Egenprodusert barneprogram
Prosjektleder Barbro Semmingsen, tlf: 23 04 92 17 Mob: 926 50 996
Programleder Cathrin Gram
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 ()

Bilde
Cathrin Gram er programleder for ”Sommermorgen” de siste to ukene fram til 12. august (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)


LENKER
  • Sommermorgen