Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 20. oktober 2002 kl 23.05 Våre små hemmeligheter

Hvem er jeg?

Kelly trives på jobben sin, og får samtidig et innblikk i hvordan folk oppfører seg på kjærlighetsmarkedet. (Foto: Southern Star)
Kelly trives på jobben sin, og får samtidig et innblikk i hvordan folk oppfører seg på kjærlighetsmarkedet. (Foto: Southern Star)
Det er flere som sliter med identitetskrise i ”Våre små hemmeligheter” – Jason vurderer karriereskifte etter bruddet med Gabrielle, Kelly funderer over hvordan folk ser
seg selv, og Alex lurer på om hun kan nøye seg med det nest-beste i kjærligheten.


Kelly jobber nå som ”Kirsten Giftekniv” i byrået ”Get personal” som spesialiserer seg i å finne folk som passer for hverandre. Hun forundres stadig over hvordan folk fyller ut skjemaene og hvordan de ser seg selv i forhold til andre. Spesielt finner hun en av kundene til ”Get personal” meget interessant. Keith er pen, varm og vennlig – men blir stadig avvist av damene i arkivet.

Jason strever med å finne fotfestet etter at ekteskapet med Gabrielle ugjenkallelig er over. For å markere en frisk start vurderer han finne seg en helt ny jobb. Gabrielle er lei av å ta imot beskjeder til ham, og krever at han forteller omverdenen at han har flyttet ut for godt. Alex befinner seg midt i striden mellom de to, mens hun stadig blir beilet til av legen Eric på jobben.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)