Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. september 2003 kl 21.20 Den tredje vakten

Yokas på ville veier

Faith Yokas (Molly Price) slår ut håret i kveldens episode. (Foto: Warner Bros.)
Faith Yokas (Molly Price) slår ut håret i kveldens episode. (Foto: Warner Bros.)
Faith Yokas og ektemannen Fred har planlagt en romantisk lang-weekend. Men planene faller i fisk da Fred melder seg på en tullete konkurranse i stedet.

Fred får nemlig muligheten til å vinne en monster truck i kveldens episode. Sammen med blant andre Bosco, Faiths partner, konkurrerer han om hvem som klarer å holde en hånd lengst på kjøretøyet og dermed vinne doningen.

Faith blir rasende over at ektemannen velger konkurransen fremfor henne, og bestemmer seg for å gi blaffen i ham og dra på byen i stedet. Hun doller seg opp etter alle kunstens regler og ikke til fånyttes heller - på byen møter hun en kunstner som viser henne slik oppmerksomhet at hun føler seg fullstendig frigjort. Så frigjort er hun at en stadig mer bekymret ektemann ikke får kontakt med henne på telefon de nærmeste 24 timene!

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse