Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 9. juli 2013 kl 19.55 Krokodillehagen

Kroko-dilla


Et tjuetalls livsfarlige krokodiller i bakgården er ikke nok for Shaun Fogget. Nå vil han samle alle verdens arter på ett sted - i Storbritannia!

Sammen med samboeren Lisa og en voksende familie, bor Shaun i et lite hus i Oxfordshire, England. Stablet i alle mulige hjørner av et skur som dekker det meste av bakgården deres, lever resten av familien: 21 krokodiller, og de største av sitt slag i hele Storbritannia. Men Shaun ønsker seg fler!

Krokodillegård
Etter å ha overlevd en blodsykdom som nesten tok livet hans i 2005, bestemte Shaun seg for å forfølge sin store drøm; Å åpne den første Krokodillegården i Storbritannia, med alle de 23 ulike artene som finnes av krokodiller i verden.

Vi følger Shaun i hans reise over en tidsperiode på 5 måneder, fra han sier opp jobben som snekker i familiebedriften for å følge sin sin store drøm om en dyrepark for krokodiller.

På veien møter han ulike spesialister i feltet, fra krokodille-idolet Joe Wasilewski til dansken Rene Hedegaard, som selv driver en krokodillegård i Danmark.

Hvordan skal Shaun klare å vinne kampen over de store, ville dyrene? Og vil han rekke hjem i tide til å være «mamma» for alle de 12 krokodilleeggene som ankommer fra Vest-Afrika, og venter på han i familiens kjøleskap?

Britisk naturprogram (2011)
Originaltittel: Croc man
Produsert av: Endemol International
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere bes kontakte Publikumsservice / 815 65 900