Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. desember 2003 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Kontroll eller kaos?

Alex (Claudia Karvan) til h. er gravid, og Kelly (Deborah Mailman) og Gabrielle (Sibylla Budd) stiller opp for sin ulykkelige venninne (Foto: Southern Star)
Alex (Claudia Karvan) til h. er gravid, og Kelly (Deborah Mailman) og Gabrielle (Sibylla Budd) stiller opp for sin ulykkelige venninne (Foto: Southern Star)
Miranda strever med å klare livet alene etter at Will er reist. Evan foreslår at hans venn, Christian, kan flytte inn på rommet til Will. Den seksuelle spenningen mellom Gabrielle og Dominic bygger seg opp, og Jason savner baby-sønnen Angus mer enn samboeren Caitlin.

Miranda er skeptisk til Evans plan, og det blir ikke bedre når leiligheten hennes invaderes av brautende gutter som skal imponere den nye kameraten sin. Etter at Christian lover at han a: har en godt betalt jobb og b: ikke er en øksemorder, går Miranda med på å la ham flytte inn.

Gabrielle og Dominic planlegger en overnattingstur til Canberra for å løse opp den seksuelle spenningen mellom dem. Sent på kvelden, ute i hotellkorridoren, snakker de om følelsene de har for hverandre for første gang. De blir enige om ikke å ha sex. Men er dette virkelig slutten på historien?

Jason er både forvirret og nedfor etter at Caitlin tok med seg sønnen og dro til familien i Sydney. Han savner Angus forferdelig, men er ikke sikker på hva han føler for Caitlin. Etter noen sannhetsord fra Simon, drar han til Sydney for å finne ut av tingene.

Alex sliter etter at Rex har brutt med henne, men hun får noe annet å tenke på når hun oppdager at hun er gravid. Gabrielle og Kelly slår ring rundt sin sjokkerte venninne, mens Evan holdes utenfor.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie deler leilighet med Simon, og gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Jason og Caitlin ser ut til å finne lykken sammen.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredennick (Simon).
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83